Az termék áfás ára a kosárban lesz látható!
Wirax 1 fejes kis eke
Értékelés: 0 / 5

Wirax 1 fejes kis eke

Nettó ár: Ft

+ÁFA: Ft

Bruttó ár: Ft

A Wirax 1 fejes kis eke egy hatékony mezőgazdasági eszköz, amely kifejezetten kis- és közepes méretű területek szántására lett tervezve. A Wirax márka híres minőségéről ismert, és ez a kis eke nem kivétel. Kompakt kialakításának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás olyan gazdálkodók számára, akiknek fontos a hatékony munkavégzés kis területeken is.

Leírás

A Wirax 1 fejes kis eke azoknak a mezőgazdasági termelőknek nyújt hatékony megoldást, akik kisebb méretű területeken dolgoznak. A Wirax márka hosszú múltra tekint vissza a mezőgazdasági gépek területén, és a Wirax 1 fejes kis eke is hűen tükrözi a márka minőségét és megbízhatóságát.

A kis eke tervezése során kiemelt szempont volt a kompakt kialakítás és a könnyű kezelhetőség. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy hatékonyan és precízen végezzék el a szántási munkákat akkor is, amikor a rendelkezésre álló terület korlátozott. A könnyű súly és manőverezhetőség teszi lehetővé a Wirax 1 fejes kis eke gyors és hatékony alkalmazását a különböző mezőgazdasági környezetekben.

A Wirax 1 fejes kis eke optimális teljesítményt és tartósságot nyújt, ami fontos tényező a mezőgazdasági gépek kiválasztásakor. A precíz szántási munkavégzés és a könnyű karbantarthatóság révén a Wirax 1 fejes kis eke segíti a gazdálkodókat a hatékonyabb és eredményesebb művelési munkában, hozzájárulva ezzel a mezőgazdasági termelés sikeréhez.