Az termék áfás ára a kosárban lesz látható!
Favorite hengerek ( cambridge, crosskill, csillaggyűrűs ) vontatott kivitelben, többféle méretben
Értékelés: 0 / 5

Favorite hengerek ( cambridge, crosskill, csillaggyűrűs ) vontatott kivitelben, többféle méretben

Nettó ár: Ft

+ÁFA: Ft

Bruttó ár: Ft

Árak felől kérem érdeklődjön!

email: info@elitagro.hu  tel: +36/30-284-0707

A Favorite hengerek kiváló minőségű mezőgazdasági eszközök, amelyeket különböző méretekben és kivitelekben kínál a felhasználóknak. A cambridge, crosskill és csillaggyűrűs típusokban elérhető vontatott kivitel lehetővé teszi a gazdák számára, hogy hatékonyan végrehajtsák a talajsimítást és a magágy készítést. A Favorite márka a megbízhatóság és a hatékonyság terén kiválóan teljesít, így hengereik segítik a gazdákat a talaj előkészítésében és a termőföld minőségének javításában.

Leírás

A Favorite hengerek olyan kiváló minőségű mezőgazdasági eszközök, amelyek széles választékban érhetők el különböző méretekben és típusokban, például cambridge, crosskill és csillaggyűrűs. Ezek a hengerek a talajsimítás és a magágy kialakítása terén nyújtanak hatékony megoldásokat, és a vonatott kivitel lehetőséget teremt a könnyű integrációra a gazdálkodók traktorjaival.

A hengerek különböző méretei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az adott terület és termelési igények alapján kiválasszák a legmegfelelőbb eszközt. A cambridge, crosskill és csillaggyűrűs típusok mindegyike specifikus funkciókat lát el, így a gazdák rugalmasan alkalmazkodhatnak a különböző talajtípusokhoz és munkafolyamatokhoz.

A Favorite márka híres a megbízhatóságáról és a termékeik hatékonyságáról, így hengereik ideálisak a talajminőség optimalizálásához és a gazdaságok termelékenységének növeléséhez. A gazdálkodók biztosak lehetnek abban, hogy ezek az eszközök tartósak és megbízhatók, és hozzájárulnak a talaj előkészítésének és művelésének hatékony végrehajtásához.